dimecres, 29 de febrer del 2012

4a Conferència de la Secció Sindical




Aquest dimarts s’ha celebrat la 4a Conferència de la Secció Sindical de CCOO d’Alstom Tranporte (Santa Perpètua de Mogoda), en la qual s’han escollit els nous òrgans de direcció del sindicat a l’empresa, que encapçala Dani García, que ha estat elegit com a nou secretari general amb el 100% dels vots. També s’han escollit per unanimitat els dos delegats sindicals, Emilio Penado i Mario Pariente.

Més d’un centenar d’afiliats i afiliades han debatut i aprovat el document de balanç de la feina realitzada per l’executiva sortint durant els darrers quatre anys, que va ser presentat per Joan Alcántara, que es va acomiadar com a secretari general, després d’estar 20 anys al capdavant de la Secció Sindical. També es va discutir el document de propostes i estratègies per afrontar el futur. Un dels aspectes en els quals es va incidir especialment va ser exigir a l’empresa que aclareixi d’una vegada la càrrega de treball, que encara no s’ha concretat, per garantir la viabilitat de futur de la planta de Santa Perpètua.

Entre els assistents hi havia representants de CCOO de les delegacions d’Alstom de tot Espanya. La Conferència també va comptar amb les intervencions dels secretaris generals de la CONC, Joan Carles Gallego, i de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, que van exposar la situació actual de la indústria i de l’economia i van posar en relleu els greus efectes que pot tenir l’aplicació de la reforma laboral per als treballadors i treballadores, per la qual cosa van instar als assistents participar activament en les manifestacions convocades per als propers dies.

Galeria d'imatges de la 4a Conferència

VIDEO CCOO